maanantai 24. elokuuta 2009

Kaura-hedelmäpaistos

Eikä tämä iltapalapaistos vienyt pahemmin aikaa tämäkään:) Tämän herkullisen, vähän terveellisemmän kaurapaistoksen ohje on MyllynParhaan.


4 dl pikakaurahiutaleita
3,5 dl maitoa
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
hedelmäpaloja, -sosetta tai marjoja (itse käytin säilykeaprikoosia)

Levitä puolet kaurahiutaleista voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää kerros hedelmäpaloja, -sosetta tai marjoja ja päälle loput kaurahiutaleista. Sekoita maito ja mausteet ja kaada seos paistoksen päälle. Paista 180 - 200 asteessa, kunnes paistos on pinnalta kullanruskea. Tarjoile esim. vaniljajogurtin tai -kastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti