sunnuntai 16. elokuuta 2009

Omppuinen pannari

Joskopa toinen kerta toden sanois - eli uusi yritys kokkailujen aloittamiseksi loman jälkeen. Tämä Myllyn Parhaan reseptistä mukailtu omppupannari oli mukava lämmin aloitus sateiselle sunnuntaille.



8 dl maitoa
4 dl täysjyväjauhoja
1/2 dl leseitä
3 kananmunaa
1 tl kardemummaa
1/2 tl suolaa
ripaus sokeria

Pinnalle:
6 hapokasta pientä omenaa
1 tl kanelia
2-3 rkl hunajaa

Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna taikinan turvota hetki. Kaada voidellulle leivinpaperille uunipellille. Levitä päälle ohuita omenaviipaleita, ripottele pinnalle kanelia ja valuta juoksevaa hunajaa. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 25 - 30 min vaalean ruskeaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti