sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Minttu-pippuri-lohi

Tästä minttu-pippuri-marinoidusta lohesta kuuluu kaikki krediitti Chef Expressin Low Fat Cooking -vihkoselle, josta simppelin ohjeen nappasin. Ihanan raikas kalaruoka, joka sopii mainiosti kesäpöytään uusien perunoiden ja kesäisen salaatin seuraksi.


4 annosta

4 lohimedaljonkia tai muuta annospalaa

Marinadi:
3 rkl kuivaa valkoviiniä
2 rkl limen mehua
2 rkl silputtua tuoretta minttua
2 tl rouhittua mustapippuria myllystä

Sekoita marinadin ainekset keskenään laakeassa astiassa. Laita kalat marinadiin n. 10 minuutiksi, käännä välillä. Grillaa tai paista pannussa öljyssä 2 - 3 min per puoli, kunnes kala on kypsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti