maanantai 13. huhtikuuta 2009

Kanahampurilaiset

Jyväsämpylöistä valmistui nämä vähän terveellisemmät kanahampurilaiset. Niiden pihvit on tehty Ruokamaailman ohjeella. Hauskan makuvivahteen pihveihin antoi banaani, josta pienemmätkin syöjät pitivät.


4 annosta

Broileripihvit:
350 g broilerin jauhelihaa
1 banaani
2 rkl ruiskorppujauhoja
1 tl oreganoa
1 rkl chilikastiketta
1 tl suolaa

Lisäksi:
4 sämpylää
hampurilaiskastiketta, ketsuppia
salaatinlehtiä, tomaattia, paistettua sipulia
juustoa

Hienonna banaani haarukalla. Sekoita kaikki pihvien ainekset keskenään tasaiseksi mureketaikinaksi. Paista taikinasta pihvejä öljyssä pannulla. Kokoa hampurilaiset.

2 kommenttia:

  1. Banaani! Hauskaa, tätä kokeilen ehdottomasti.
    Ihana myös tuo munakasrulla, to do -listalle pompsahti sekin :)

    VastaaPoista
  2. Meillä banaani-broileripihveihin aluksi skeptisestikin suhtautuneet yllätyksekseni tykkäsivät. Itse olen aina tykännyt lisätä hedelmää melkein ruokaan kuin ruokaan:)

    VastaaPoista