
1 kerä jäävuorisalaattia
1 rasia anjovista
3 pakastetonnikalapihviä
4 keitettyä kypsää perunaa
200 g vihreitä papuja
1 sipuli renkaina
muutama kirsikkatomaatti
10 - 15 kivetöntä oliivia
2 - 3 kovaksi keitettyä munaa
Kastike:
oliiviöljyä, viinietikkaa, 1 valkosipulinkynsi
suolaa, mustapippuria
Paista tonnikalapihvit pannulla ja leikkaa siivuiksi. Valuta anjovis, viipaloi perunat ja keitä pavut. Asettele salaatin ainekset tarjoiluvadille, sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kastike salaatin päälle. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
1 rasia anjovista
3 pakastetonnikalapihviä
4 keitettyä kypsää perunaa
200 g vihreitä papuja
1 sipuli renkaina
muutama kirsikkatomaatti
10 - 15 kivetöntä oliivia
2 - 3 kovaksi keitettyä munaa
Kastike:
oliiviöljyä, viinietikkaa, 1 valkosipulinkynsi
suolaa, mustapippuria
Paista tonnikalapihvit pannulla ja leikkaa siivuiksi. Valuta anjovis, viipaloi perunat ja keitä pavut. Asettele salaatin ainekset tarjoiluvadille, sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kastike salaatin päälle. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti