lauantai 23. toukokuuta 2009

Appelsiini-paprikasosekeitto

Tämä viikko on mennyt ulkoruokinnassa, joten kokkailut ovat jääneet välipalatyyppisiin väkerryksiin. Eilen tein paprika-appelsiinikeittoa, johon iskin silmäni vieraillessani Prinsessakeittiön blogissa. Ihana uusi makuyhdistelmä keittoon:) Tein itse tupla-annoksen, koska ylijäämäsosekeitot ovat erinomainen pohja kastikkeisiin tai vaikka leivontaan, johon tänä aamuna loput keitosta päätyikin.


1 - 2 annosta

3 punaista paprikaa
1 rkl oliiviöljyä
1 appelsiinin kuori
2 appelsiinin mehu
(1 rkl appelsiininkukkavettä)
suolaa
pinnalle lehtipersiljaa

Pilko pestyt paprikat, joista siemenet on poistettu. Pehmitä paprikapalat öljyssä pannussa. Lisää hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori ja hauduta vielä hetki - paprika voi saada vähän väriäkin pintaan. Soseuta tehosekoittimessa ja lisää sen jälkeen loput aineet. Kaada keitto takaisin pannuun ja kiehauta vielä mutta älä keitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti