Joskopa toinen kerta toden sanois - eli uusi yritys kokkailujen aloittamiseksi loman jälkeen. Tämä Myllyn Parhaan reseptistä mukailtu omppupannari oli mukava lämmin aloitus sateiselle sunnuntaille.
8 dl maitoa
4 dl täysjyväjauhoja
1/2 dl leseitä
3 kananmunaa
1 tl kardemummaa
1/2 tl suolaa
ripaus sokeria
Pinnalle:
6 hapokasta pientä omenaa
1 tl kanelia
2-3 rkl hunajaa
Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna taikinan turvota hetki. Kaada voidellulle leivinpaperille uunipellille. Levitä päälle ohuita omenaviipaleita, ripottele pinnalle kanelia ja valuta juoksevaa hunajaa. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 25 - 30 min vaalean ruskeaksi.
sunnuntai 16. elokuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti