maanantai 8. kesäkuuta 2009

Mansikkainen tuorepuuro

Kuuman aamupuuron sijasta tykkään kesäaamuisin tehdä kylmänä syötäviä tuorepuuroja, tällä kertaa extramansikkaista. Oikein hyvää! Kun homma toimii, niin se toimii:)


1 - 2 annosta

2 dl pikakaurahiutaleita
2 dl mansikkajogurttia
1 dl pakastemansikoita soseutettuna

Sulata ja soseuta pakastemansikat. Sekoita mansikkasose, kaurahiutaleet ja jogurtti keskenään. Anna vetäytyä vähintään pari tuntia jääkaapissa. Tarjoa esim. soseutetun mansikan kanssa.

2 kommenttia:

  1. Huikean värin sinä olet sille saanut, tulee ihan epätodellinen olo :D

    VastaaPoista
  2. Taisi aamuauringon ensisäteet sävyttää tämän annoksen:)

    VastaaPoista