torstai 9. huhtikuuta 2009

Aprikoosi-rahkapiirakka

Pääsiäisen herkut eivät ole koskaan oikein innostaneet, mutta tänä vuonna ne jostain syystä ovat maistuneet tavallista paremmalle. Niin muuttuu maailma ja ihmismieli;) Tämän rahkapiirakan pohjan tein täysjyvävehnäisestä pullataikinasta ja täytteen ohje on Myllyn Parhaan.


Pullataikinaa

Täyte:
1 tlk säilykeaprikoosin puolikkaita
200 g rahkaa
1 dl maitoa
2 munaa
1/2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
(1 dl rusinoita)

Painele pullataikina piirakkapohjan pohjalle ja reunoille. Levitä taikinan päälle aprikoosin puolikkaat. Sekoita loput ainekset keskenään ja kaada piirakan päälle. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 1/2 h.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti