Jälkkäri valmistui tänään aamulta jääneestä mannapuurosta Kotikokin mannaputingin ohjeella. Mannaputinki muistuttaa lapsuuden arkiherkkua, joka meillä tunnettiin nimellä mannavanukas. Käytin puuroon spelttimannaa, jossa on ihana pähkinään vivahtava maku ja joka on myös ravintoarvoiltaan tavallista mannaa parempi vaihtoehto. Ihan oli mannaa:)
1 l maitoa
1,5 dl mannaryyniä
1 rkl sokeria
0,5 tl suolaa
1,5 dl rusinoita
2 munaa
Keitä mannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää jäähtyneeseen puuroon muut aineet. Paista 175 asteessa n. 1 h. Hyvää esim. marjojen kera.
tiistai 21. huhtikuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Pitäisköhän opetella sietämään rusinoita?
VastaaPoistaSiedätyshoitoa kannattaa kokeilla, toisaalta rusinat voi korvata vaikka joillain muilla kuivatuilla hedelmillä, jos ne maistuu paremmin:)
VastaaPoista