Jyväsämpylöistä valmistui nämä vähän terveellisemmät kanahampurilaiset. Niiden pihvit on tehty Ruokamaailman ohjeella. Hauskan makuvivahteen pihveihin antoi banaani, josta pienemmätkin syöjät pitivät.
4 annosta
Broileripihvit:
350 g broilerin jauhelihaa
1 banaani
2 rkl ruiskorppujauhoja
1 tl oreganoa
1 rkl chilikastiketta
1 tl suolaa
Lisäksi:
4 sämpylää
hampurilaiskastiketta, ketsuppia
salaatinlehtiä, tomaattia, paistettua sipulia
juustoa
Hienonna banaani haarukalla. Sekoita kaikki pihvien ainekset keskenään tasaiseksi mureketaikinaksi. Paista taikinasta pihvejä öljyssä pannulla. Kokoa hampurilaiset.
maanantai 13. huhtikuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Banaani! Hauskaa, tätä kokeilen ehdottomasti.
VastaaPoistaIhana myös tuo munakasrulla, to do -listalle pompsahti sekin :)
Meillä banaani-broileripihveihin aluksi skeptisestikin suhtautuneet yllätyksekseni tykkäsivät. Itse olen aina tykännyt lisätä hedelmää melkein ruokaan kuin ruokaan:)
VastaaPoista