sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Bahamalainen broileripata ja nuudelivuoka

Tänään halusin - kenties ihanasta auringonpaisteesta huumautuneena - tehdä jotain aurinkoista, värikästä ja kesäisen kevyttä päivällistä. Finfoodin bahamalainen broileripata tuntui täyttävän kaikki nämä kriteerit, joten sillä sitten mentiin. Maku oli melko mieto, mangosose antoi jänskän makean säväyksen. Oli erityisesti pienimmän ruokavieraan mieleen.



Broileripata
400 g broileria paloina
1 rkl öljyä
2-3 eriväristä paprikaa suikaleina
1 dl vettä
1 yrttiliemikuutio
1 rkl soijakastiketta
1/2 dl hedelmämehua
1/2 dl mangososetta

Ruskista broileripalat öljyssä. Lisää joukkoon paprikat, vesi, mehu ja mangosose. Mausta ja hauduta miedolla lämmöllä n. 15 min.

Nuudelivuoka
3 dl kypsiä kokojyvänuudeleita
3 dl maitoa
2 munaa
1 tl maustepippuria
suolaa

Kaada maustettu munamaito nuudelien päälle voideltuun uunivuokaan. Paista 200 asteessa 20 - 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti