torstai 23. huhtikuuta 2009

Tropiikin ananaspannari

Lupasin tänään kokeilla jotain ihan uutta jälkkärireseptiä. Sanottu ja tehty. Myönnän, että tuli ehkä sanottua enemmän kuin tehtyä, sillä tarjolla oli "vain" pannaria, mutta pannarikin maistui uudelta mahtiherkulta ananaksella ja kookoshiutaleilla maustettuna. Tein puolet taikinasta ilman kookoshiutaleita yhden syöjän toivomuksesta ja erinomaista oli niinkin. Paistoin pannarit pellin sijasta uunivuoissa, jolloin lopputulos oli perinteistä pannaria paksumpi ja paistosmainen. Ohje on toukokuun Ruokamaailma-lehtisestä.



8 annosta

3 kananmunaa
6 dl maitoa
1/2 dl sokeria
3 prk ananasmurskaa
2 rkl rypsiöljyä
(1 dl kookoshiutaleita)
3 dl jauhoja

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito. Lisää loput ainekset ja anna turvota n. 30 min. Paista 225 asteessa uunin alatasolla 20 - 30 min. Tarjoile esim. survotun mansikan ja valutetun vaniljajogurtin kanssa.

2 kommenttia: