Hedelmiä (esim. kiiviä, ananasta, appelsiiniä, banaania, kirsikkaa)
Marinadi:
2 dl omenatäysmehua
1rkl fariinisokeria
5 kokonaista mustapippuria
1 vaniljatanko
Mittaa marinadin ainekset kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja rapsuta sisus kattilaan. Kiehauta ja anna jäähtyä. Lisää jäähtynyt marinadi paloiteltujen hedelmäpalojen päälle ja anna marinoitua vähintään 30 min.
Marinadi:
2 dl omenatäysmehua
1rkl fariinisokeria
5 kokonaista mustapippuria
1 vaniljatanko
Mittaa marinadin ainekset kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja rapsuta sisus kattilaan. Kiehauta ja anna jäähtyä. Lisää jäähtynyt marinadi paloiteltujen hedelmäpalojen päälle ja anna marinoitua vähintään 30 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti