On ruokia, joissa voi onnistua ja niitä, joissa ei voi epäonnistua. Munakas kuuluu jälkimmäiseen haasteettomien takuuvarmojen kokkailujen ryhmään, joka harvemmin tarjoaa suurempaa onnistumisen iloa. Mutta kun nimessä on kaukainen eksoottinen maa, voi ainakin yrittää kuvitella, että perusaineksista syntyy jotain vähän arkimunakasta herkumpaa:) Tämän molemmilta puolilta paistettavan Brasilialaisen munakkaan ohje on Myllyn Parhaan.
1 annos
2 munaa
2 rkl pilkottua sipulia
2 rkl kalkkunaa kuutioina
2 rkl paprikaa kuutioina
2 rkl tomaattia kuutioina
2 rkl juustoraastetta
1 rkl persiljaa
suolaa, mustapippuria
Riko kananmunien rakenne, lisää kaikki aineet. Paista öljyssä munakaspannulla miedolla lämmöllä, kunnes munakas hyytyy osittain. Käännä ja paista toinen puoli. Nauti heti.
tiistai 5. toukokuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mikähän siitä tekee brasilialaisen?
VastaaPoistaOlisko nimi:D Tai ehkä se että munakas paistetaan molemmin puolin?
VastaaPoista