3 dl vettä
1 dl vehnänalkio
1 dl kauralese
1 ps kuivahiivaa
3/4 tl suolaa
1 rkl sokeria
1/2 dl rypsiöljyä
n. 5,5 dl jauhoja
Pinnalle:
rypsiöljyä, 10 kirsikkatomaattia, 20 kivetöntä oliivia, 1 tl kuivattua rosmariinia tai oreganoa
Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen keskenään sekoitetut kuivat aineet ja mausteet. Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi. Taputtele taikina levyksi uunipellille ja anna kohota liinan alla lämpimässä n. 30 min. Voitele leivän pinta öljyllä, painele pinnalle kirsikkatomaatin puolikkaita ja oliiveja. Ripottele pinnalle kuivattua yrttiä. Paista 225 asteessa 15 - 20 min.
1 dl vehnänalkio
1 dl kauralese
1 ps kuivahiivaa
3/4 tl suolaa
1 rkl sokeria
1/2 dl rypsiöljyä
n. 5,5 dl jauhoja
Pinnalle:
rypsiöljyä, 10 kirsikkatomaattia, 20 kivetöntä oliivia, 1 tl kuivattua rosmariinia tai oreganoa
Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen keskenään sekoitetut kuivat aineet ja mausteet. Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi. Taputtele taikina levyksi uunipellille ja anna kohota liinan alla lämpimässä n. 30 min. Voitele leivän pinta öljyllä, painele pinnalle kirsikkatomaatin puolikkaita ja oliiveja. Ripottele pinnalle kuivattua yrttiä. Paista 225 asteessa 15 - 20 min.
Tuosta kun olisi päässyt haukkaamaan! Eri houkutteleva kuva siis, muttei noilla aineksilla juuri huonoakaan voi tulla.
VastaaPoistaKiitos:) Tämä on tosiaan niitä perusaineksista ilman kikkakolmosia syntyviä ei-voi-mennä-pieleen -leipomuksia...
VastaaPoista