
1 - 2 annosta
3 punaista paprikaa
1 rkl oliiviöljyä
1 appelsiinin kuori
2 appelsiinin mehu
(1 rkl appelsiininkukkavettä)
suolaa
pinnalle lehtipersiljaa
Pilko pestyt paprikat, joista siemenet on poistettu. Pehmitä paprikapalat öljyssä pannussa. Lisää hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori ja hauduta vielä hetki - paprika voi saada vähän väriäkin pintaan. Soseuta tehosekoittimessa ja lisää sen jälkeen loput aineet. Kaada keitto takaisin pannuun ja kiehauta vielä mutta älä keitä.
3 punaista paprikaa
1 rkl oliiviöljyä
1 appelsiinin kuori
2 appelsiinin mehu
(1 rkl appelsiininkukkavettä)
suolaa
pinnalle lehtipersiljaa
Pilko pestyt paprikat, joista siemenet on poistettu. Pehmitä paprikapalat öljyssä pannussa. Lisää hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori ja hauduta vielä hetki - paprika voi saada vähän väriäkin pintaan. Soseuta tehosekoittimessa ja lisää sen jälkeen loput aineet. Kaada keitto takaisin pannuun ja kiehauta vielä mutta älä keitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti