4 annosta
2 pkt (à 400 g) pakastekalaa (esim. turskaa tai seitiä)
1,5 tl suolaa
1/4 tl mustapippurirouhetta
2 rkl rasvaa
2 - 4 rkl korppujauhoja
50 g mantelilastua
1 dl (vajaa) kaurakermaa
Ripottele sulaneiden kalojen pinnalle suolaa ja pippuria. Anna maustua n. 1/2 h. Valele kalat rasvalla, sirottele päälle korppujauhoja ja paista 175 asteessa n. 1/2 h. Paahda mantelilastut pannulla ilman rasvaa, kunnes ne saavat hieman väriä. Valele kaurakerma kypsän kalan päälle. Ripottele pinnalle mantelilastut ja kuumenna ruokaa vielä hetki.
2 pkt (à 400 g) pakastekalaa (esim. turskaa tai seitiä)
1,5 tl suolaa
1/4 tl mustapippurirouhetta
2 rkl rasvaa
2 - 4 rkl korppujauhoja
50 g mantelilastua
1 dl (vajaa) kaurakermaa
Ripottele sulaneiden kalojen pinnalle suolaa ja pippuria. Anna maustua n. 1/2 h. Valele kalat rasvalla, sirottele päälle korppujauhoja ja paista 175 asteessa n. 1/2 h. Paahda mantelilastut pannulla ilman rasvaa, kunnes ne saavat hieman väriä. Valele kaurakerma kypsän kalan päälle. Ripottele pinnalle mantelilastut ja kuumenna ruokaa vielä hetki.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti