4 annosta
4 Rosamunda-perunaa
200 g vihreitä linssejä
2 omenaa
1 ruukku salaattia
Kastike:
1 tl balsamiviinietikkaa
1 tl sitruunamehua
2 tl dijonsinappia
2 tl hunajaa
4 rkl oliiviöljyä
1 - 2 rkl hienonnettua rosmariinia (itse käytin kuivattua)
Kuutioi keitetyt ja jäähdytetyt perunat. Keitä linssit. Kuori ja paloittele omenat. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Valmista salaatinkastike ja kääntele se salaatin joukkoon.
4 Rosamunda-perunaa
200 g vihreitä linssejä
2 omenaa
1 ruukku salaattia
Kastike:
1 tl balsamiviinietikkaa
1 tl sitruunamehua
2 tl dijonsinappia
2 tl hunajaa
4 rkl oliiviöljyä
1 - 2 rkl hienonnettua rosmariinia (itse käytin kuivattua)
Kuutioi keitetyt ja jäähdytetyt perunat. Keitä linssit. Kuori ja paloittele omenat. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Valmista salaatinkastike ja kääntele se salaatin joukkoon.
Erittäin hyvä ja yksinkertainen salaatti, kiitos!
VastaaPoista