n. 12 kpl
6 dl kaurahiutaleita
1 tl suolaa
1 tl soodaa
4 dl piimää, jogurttia tai appelsiinimehua
1 dl omenaa tai porkkanaa raasteena
1/2 dl margariinisulaa
Sekoita aineet ja muotoile taikina rieskoiksi pellille. Paista 250 asteessa uunin keskitasolla 15 - 20 min.
torstai 12. maaliskuuta 2009
Helpot kaura-omenarieskat
Vastaleivotut perinteiset kaurarieskat ovat aina olleet suurta herkkuani. Mutta ei mitään niin hyvää, ettei jotain vielä parempaa. Näihin Myllyn Parhaan kaurarieskoihin lisättiin omenaraastetta, mikä teki rakenteesta entistä mehevämmän. Namsis nam!
Tunnisteet:
3.0 LEIVONTA,
3.1 Leivät ja rieskat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti