torstai 5. maaliskuuta 2009

Kreikkalainen paistos

Tämä kreikkalaisvaikutteinen paistos oli mukavan kevyt iltapala ja valmistui feta-salaatista ylijääneistä vihanneksista. Ei ehkä vie nälkää, mutta siirtää sitä. Mutta niin kai sitä sanotaan ruoasta yleensäkin;) Tarkkaa ohjetta en kirjoittanut ylös, joten oheiset ainesmäärät ovat suuntaa-antavia.


1 kesäkurpitsa
1 sipuli
1 rs kirsikkatomaatteja
1 prk kevyttä fetajuustoa (ruohosipuli-basilikamaustettu)
mustia oliiveja viipaleina
1 muna
5 dl maitoa
suolaa, mustapippuria, oreganoa

Pilko ainekset suupaloiksi uunivuokaan ja kaada päälle maustettu munamaito. Paista uunissa 200 asteessa, kunnes paistos on hyytynyt n. 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti