lauantai 21. maaliskuuta 2009

Soijarouhelasagne rieskasta

Jos muisti pelittäisi paremmin, jäisi moni hupsutus kokeilematta. Lasagnelevyjen unohduttua kauppaan, valmistui tämä soijarouhelasagne - tai tuttavallisemmin ihan lasse vaan - Polarbrödin täysjyvärieskoista. Lopputuloksena oli perinteistä lassea mussukampi rakenne. Oikein hyvää:)



1 pss täysjyvärieskaa
2 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa
2 dl soijarouhetta
100 g sipulikuutioita
suolaa, mustapippuria, oreganoa
kevytjuustoraastetta

Sekoita soijarouhe, tomaattimurska, sipuli ja mausteet keskenään ja anna turvota n. 15 min. Lado uunivuokaan kastiketta, rieskoja ja juustoraastetta kerroksittain. Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta. Paista 225 asteessa n. 15 min, kunnes juusto on saanut hieman väriä.

2 kommenttia:

  1. Tosi hauska idea :)
    Pitääpi muistaa joskus kun tulee lassefiilis.

    VastaaPoista
  2. Itse olin positiivisesti yllättynyt - ei ainakaan hävinnyt originaalille lasselle:) Ajattelin kokeilla seuraavaksi ruisleivästä...

    VastaaPoista