sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Tomaattikeitto

Tämän kevyen kolmen tomaatin keiton ohjeen bongasin jostain ruokalehdestä kampaajalla. En ihan tarkkaan muista määriä, mutta hyvin arvattuhan on puoliksi tiedetty;) Eikä lopputulos ihan puihin mennyt - hyvältä maistui hiihtolenkin jälkeen tuoreen teeleivän kanssa.


2 rkl öljyä
2 sipulia kuutioina
4 tomaattia kuutioina
muutama aurinkokuivattu tomaatti pilkottuna
500 g tomaattimurskaa
2 dl vettä
1,5 rkl kasvisfondia
1/2 tl mustapippuria
pari tippaa tabascoa
tarjoiluun vähärasvaista fetajuustoa

Kuullota sipulisilppu kattilassa tilkassa öljyä. Lisää loput ainekset. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä n. 1/2 h. Tarjoile fetajuuston ja tuoreen leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti