maanantai 2. maaliskuuta 2009

Soijarouhepyörykät

Joskus sitä keksii asioita, jotka muut ovat tienneet jo kauan;) Esimerkkinä tästä edelliseltä päivältä ylijääneen tomaattikeiton uusiokäyttö keittämällä sitä kasaan, kunnes se sakenee kastikkeeksi. Kastikkeelle kaveriksi väkersin iki-ihania soijarouhepyöryköitä, joita tulee pyöriteltyä harva se viikko.


3 dl tummaa soijarouhetta
4 dl vettä
1 dl ruiskorppujauhoja
2 dl soijajauhoja
2 sipulia
2 rkl öljyä
soijakastiketta, mustapippuria

Silppua sipuli ja kuullota silppua hetki öljyssä. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota puolisen tuntia. Muotoile taikinasta pyöryköitä uunipellille ja paista 200 asteessa n. 20 - 25 min. Tarjoa esim. tomaattikastikkeen ja pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti